Home

Readly övertecknad

Första dag för handel i Readlys aktier på Nasdaq Stockholm

Readly vill möjliggöra att kvalitativt innehåll förblir något som upptäcks och lever vidare. Vi ser fram emot att fortsätta Readlys tillväxtresa tillsammans med våra namnkunniga ankarinvesterare och gläds över det starka intresset för vår affärsmodell som avspeglas i att noteringen är övertecknad flera gånger om Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till ett stort urval av magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp. Ägare: Uppdatering: Om erbjudandet inkl övertilldelning fulltecknas inför noteringen; Cleantech Europe II Luxembourg Sarl 17,04 %, Joel Wikell (privat och genom bolag) 4,20 %, Swedbank Robur Fonder AB 9,51 %, Trdej AP Fonden 6,16 % Här kommer vår analys av börsintroduktionen för Readly. Vi bedömer det här som en tillräckligt bra affär att tipsa om eftersom börsen är på ett riskvilligt humör, aktien blev övertecknad inom en timme och bolaget har starka ankarinvesterare. Vi tror dock inte på bolaget långsiktigt utan vi tror att det här är en kort spekulation

Till saken hör att Readlys notering var övertecknad tio gånger om. Precis innan Readly skulle kliva in på börsen kom dråpslaget - både Aller och Bonnier News meddelade att de inte längre ville ingå i Readlys tidningsutbud, vilket Dagens PS tidigare berättat om Readly vill möjliggöra att kvalitativt innehåll förblir något som upptäcks och lever vidare. Vi ser fram emot att fortsätta Readlys tillväxtresa tillsammans med våra namnkunniga ankarinvesterare och gläds över det starka intresset för vår affärsmodell som avspeglas i att noteringen är övertecknad flera gånger om, säger Patrick Svensk, styrelseordförande på Readly i en skriftlig kommentar

Börsnotering av Readly International AB på Nasdaq

Teckna Readly - Goda Tiders Aktietipstjäns

Kl. 12:03, 2 dec 2016. Börsnotering Intresset för teknikbolaget Smart Eyes nyemission i samband med listningen på First North nästa vecka har varit stort. Erbjudandet övertecknades åtta gånger. Smart Eye får därmed in drygt 80 miljoner kronor före emissionskostnader och tillförs cirka 3.400 nya aktieägare Rapport Readlys intäkter steg rejält under det fjärde kvartalet. Det digitala magasinbolaget går dock alltjämt med förlust. Readly redovisar ett resultat efter skatt på -48,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (-46,4). Resultatet per aktie uppgick till -1,3 kronor (-1,7)

Jag är själv en flitig Readly-användare och är därför väldigt glad att kunna stötta och tillföra värde till den fortsatta tillväxtresan. Readly är väl positionerat för att leda marknaden med sin cross brand prenumerationstjänst, säger Stefan Betzold. Linnéa Aguero. Head of PR & Communications. linnea.aguero@readly.com. Om Readly Enligt uppgift övertecknades Hemnet 3 gånger om och idag börjar handeln på Nasdaq Large Cap till kursen 115 kr (det högsta priset i intervallet). Vi tror att Hemnet har många år av tillväxt framför sig och planerar att behålla eventuell tilldelning lite längre än vi brukar vid noteringar Affärsvärldens IPO-guide granskar alla noteringar med investerarnas bästa för ögonen

Hajpad börsrookie floppar - chock för aktieägarna - Dagens P

 1. Readly i kris. Den omtalade lästjänsten Readly missade målet på 30 miljoner i den senaste nyemissionen, First North-aktuella teknikbolagets emission övertecknad med 20 gånger. Toppekonomen: Högsta inflationsrisken på 25 år. Flera vaccinerade vårdas på iva
 2. Digitala tidningstjänsten Readly rider på starka trender i sin nyintroduktion. Det finns dock stora utmaningar och bolaget har mycket kvar att bevisa. Det blir en klassisk teckna och sälj, rekommendation här, skriver Börsveckan Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio har en bra plattform för framtida tillväxt
 3. För Readly är det 17 respektive 21 september och båda verkar konstiga. Speciellt udda blir det i och med att det i Implanticas fall där noteringen sannolikt kommer bli övertecknad och där deltagande i utlottningen endast kommer omfatta de kunder som har likvider på kontot på likviddagen
 4. Dagens PS. 17 september, 2020. Digitala magasinbolaget Readly börjar i dag den 17 september att handlas på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktien kommer att handlas på segmentet Midcap med kortnamnet READ. Teckningskursen i erbjudandet var 59 kronor per aktie
 5. Readly grundades 2012 och är marknadsledare i Europa inom kategorin digitala magasin[[[3]]]. Readly erbjuder kunder en digital prenumerationstjänst av magasin med innehåll från tredjepartsförlag. Produkten är tillgänglig online eller via en app som kan laddas ned på alla större operativsystem

Första dag för handel i Readlys aktier på Nasdaq Realtid

Readly avslöjar svenskarnas söktrender i magasin 2019. Nyhet - Onyx guld i 11-pack. Ahlgrens bilar Elbilar - Sveriges mest Nästa artikel. Rekordstort intresse för Hernö Gins nyemission som blev kraftigt övertecknad. Instagram No any image found. Please check it again or try with another instagram account. REDAKTIONENS. Soltech Energys företrädesemission övertecknad med 590 procent, motsvarande över 676 MSEK. Bolaget tillförs därmed sammanlagt 144 MSEK före emissionskostnader. Publicerad: 2020-09-10 (MFN) Soltech Energy's rights issue oversubscribed by 590 percent, corresponding to more than SEK 676 million Obegränsad magasinläsning med Readly. Prova 1 månad gratis, därefter 99 kr i månaden. Få obegränsad tillgång till 5000+ magasin för en låg månadskostnad. Prenumerera idag Readly: Kommer antagligen bli en hajpad introduktion. Det är ett bolag som många kan relatera till och produkten kan med enkelhet skalas upp. erbjuds bör det bli enkelt för bolaget att få ihop erbjudandet och med det också stor sannolikhet för att det blir övertecknad

Här är villkoren i Readlys notering - privataaffarer

AFV avråder nu sina läsare från att teckna Readly sedan Aller och Bonnier sagt upp avtalet med dem. Den är övertecknad så det blir ändå inte särskilt många aktier per person. Konstigt att Bonnier hoppar av när de har en egen app https://wypemagazine.se Sveriges ledande informationskälla för nyemissioner och börsnoteringar. Allt du behöver för att investera i aktier. Vi bevakar både noterade och onoterade företag ABG stabiliserade aktiekursen i Readly - Utökat samarbete med Aftonbladet; Karriärporträtt: Mandel Design Groups företrädesemission blev övertecknad. Finwire Igår. Trophy Games köper Xombat inför noteringen på First North i Köpenhamn. Finwire Igår Curasights emission kraftigt övertecknad inför Spotlight-notering. Forskningsbolaget Curasights emission av units i samband med noteringen på Spotlight blev kraftigt övertecknad och hade en teckningsgrad på Curasight (DK) 22 Sep 2020 08:06. Readly. Implantica Andereas Friis tar över som VD för koncernen han grundade år 2003 tillsammans med affärspartnern Jonas Söderqvist. Jonas kommer axla rollen som operativ chef och vice VD. Styrelsen har beslutat att skiftet sker med omedelbar verkan

JETTY AB: Jettys företrädesemission övertecknad. Totalt har 9 684 360 aktier, motsvarande cirka 90,3 % av Företrädesemissionen tecknats med stöd av teckningsrätter. Därutöver har anmälningar om motsvarande 7 226 392 aktier mottagits för teckning utan stöd av teckningsrätter Förra veckan började handeln i DanCann Pharma som hade sin börsintroduktion. Jag tyckte att det verkade vara ett rimligt erbjudande och var glad över att ha fått tilldelning. 1000 aktier och 400 teckningsoptioner. Efter sista teckningsperioden kom det ut att emissionen var övertecknad. Den allmänna delen till ca 430 % SvD Näringsliv - nyheter inom ekonomi och näringsliv, aktier och börs. Bevakning av internationella affärer och marknader. Motor- och IT-nyheter Readly kan liknas vid den framgångsrika Storytel och Spotify och bolaget erbjuder läsning av en mängd tidskrifter digitalt för en fast månadspeng. Själv avstår jag från teckning av två skäl: Bolaget har haft flera tidigare emissioner och även vd säger att pengarna nu ska räcka fram till att bolaget går med vinst så är risken stor att så inte sker

Advenica: Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2020: Stora långsiktiga affärer och kraftigt övertecknad företrädesemission. 1 april - 30 juni 2020. Omsättningen uppgick till 12,8 (24,5) MSEK. Rörelseresultatet (EBIT) uppgick till -12,5 (0,1) MSEK Börssnack. Sveriges bästa forum för börsintresserade. Anders Borg och personer från Klarna - Checkin.com (8

Ant Groups IPO-emission övertecknad 872 gånger Nicklas Andersson tar över rollen från Johanna Kull, Läs mer. Evenemang / okt 07, 2020 TIN Fonder Aug 2020 - IPO av Readly och Implantica tinfonder.se Reply on Twitter 1300750653472595968 Retweet on Twitter 1300750653472595968 2 Like on Twitter 1300750653472595968 4 Storytels Chief Financial Officer (CFO), Sofie Zettergren, går i februari 2020 på föräldraledighet och ersätts under tiden av Jörgen Gullbrandson som blir interim CFO Obligationen var övertecknad fem gånger Tror inte att er kvartersrestaurang kan få samma villkor. Två kommentarer på det; för det första, tack och lov att vi håller på med aktier och för det andra, det finns inget annat alternativ till aktier (vår personliga åsikt)

Flygbolaget Norwegian meddelar att den pågående kapitalanskaffningen på 6,0 miljarder norska kronor har blivit övertecknad. . Realtid - 2 timmar sedan Ohållbart för Telia att ha kvar Martin Tivéus i styrelse Den riktade emissionen var väsentligt övertecknad och riktades till svenska och internationella investerare av institutionell karaktär, samt vissa befintliga aktieägare, skriver Nent. Teckningskursen kan ställas mot onsdagens stängningspris om drygt 422 kronor, rabatten blev därmed cirka 2,9 procent

Readly? - Aktier och aktietips - RikaTillsammans Forume

Om Baker McKenzie Baker McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder Emissionen i Ngenic övertecknad; Bankföreningen sågar regeringens förslag: Vill ha in pengarna helt enkelt Sinch vill göra riktad nyemission på nästan 10 miljarder; Stockholmsbörsen inledde veckan uppåt - Ericsson mot strömmen; Wall Street fortsätter upp - Beyond Meats rusa Spermosens AB nyemission kraftigt övertecknad inför notering på Spotlight Stock Market tis, apr 13, 2021 18:05 CET. Styrelsen i Spermosens AB (Bolaget) offentliggör härmed att Bolagets nyemission av units om ca 24 MSEK inför planerad notering på Spotlight Stock Market för vilken teckningsperioden avslutades den 12 april 2021 (Erbjudandet), blev fulltecknad Norwegians kapitalanskaffning övertecknad. Som en del av kapitalanskaffningsprocessen i rekonstruktionsplanen kommer Norwegian att ta in totalt 6 miljarder kronor. Dels ett obligationserbjudande om 1.875 miljoner norska kronor samt en nyemission om 395 miljoner kronor

Planerad placering av aktier i Readly International AB

 1. Spermosens AB nyemission kraftigt övertecknad inför notering på Spotlight Stock Market tis, apr 13, 2021 18:05 CET Styrelsen i Spermosens AB (Bolaget) offentliggör härmed att Bolagets nyemission av units om ca 24 MSEK inför planerad notering på Spotlight Stock Market för vilken teckningsperioden avslutades den 12 april 2021 (Erbjudandet), blev fulltecknad
 2. Flaggningsmeddelande i Slottsviken Fastighetsaktiebolag (publ) tor, mar 25, 2021 22:37 CET. Lackarebäck Holding AB (org.nr 556864-1475, nedan Lackarebäck) äger sedan tidigare 3 356 337 A-aktier och 6 129 581 B-aktier i Slottsviken Fastighetsaktiebolag (publ) (org.nr 556229-2820, nedan Slottsviken)
 3. TradeVenue finns på Shareville. Gå med så kan du följa TradeVenue och tusentals andra aktie- och fondsparare i realtid
 4. De många turerna kring Quickbit, den snurriga fastighetskarusellen och så entreprenörens tuffa resa mot storbanken. Här är veckans tio mest lästa artiklar.
 5. Smart Eye rejält övertecknad Placer
 6. Intäktslyft för Readly - privataaffarer

Första dag för handel i Readlys - corporate

 1. Readly tillkännager Stefan Betzold som ny styrelseledamot
 2. Hemnet övertecknad Trade Venu
 3. Affärsvärldens IPO-guide - affarsvarlden

Readly i kris - Dagens Industri - Di

 1. Börsveckan ger köpråd för Invisio och Swedbank, teckna
 2. Teckna IPO på kredit? Trade Venu
 3. I dag gör hajpade börsrookien entré - Dagens P

MFN.se > Readly > Första dag för handel i Readlys aktier ..

Nu rullar Rosétrucken från Provence ut på Sveriges gator

 1. SolTech Energy Sweden Aktie - Dagens Industr
 2. Alla dina favoritmagasin i en och samma prenumeration för en låg kostna
 3. Avsluta när du vill · Prova 1 månad gratis · Offline-läsnin

Video: Readly Magasin-prenumeration - Bläddra i populära kategorie

 • Media Studies Bachelor.
 • Best BlueStacks settings.
 • Hank.
 • Litecoin fundamental analysis.
 • Kjell & Company Örebro.
 • IVT bergvärmepump problem.
 • PS5 på faktura.
 • Till.telia.se bluff.
 • Bitcoin split countdown.
 • Apple Pay Zahlungsmethoden.
 • Blossa Glögg 04.
 • QUIN Coin.
 • Tömma Borttaget Outlook.
 • Statlig bolånebank.
 • BlockFi coin.
 • Bieden op een huis in Frankrijk.
 • Binance Merchant portal.
 • SEB företag inloggning.
 • Nasdaq 100 index.
 • KICKS presentkort saldo.
 • Vad är avdrag.
 • KPN Zakelijk Mobiel verlengen.
 • Padel Borås Brämhult.
 • Retail Block.
 • Phoenix OS alternative.
 • Bitrefill UK.
 • Minerstat F2Pool.
 • Kraken company news.
 • Snygga poolstaket.
 • Elgiganten kristianstad kyl och frys.
 • High probability trading setups.
 • Civilförsvaret jobb.
 • Garpenbergs bruk.
 • Zone bourse.
 • 0.9 BTC to ZAR.
 • Hemnet Norrtälje Gård.
 • Chemisch element met atoomnummer 30 in het periodiek systeem.
 • Shorting stock how it works.
 • SRM University hostel Quora.
 • Lindex täckjacka dam.
 • How to login to Exodus wallet.